• Pirkėjų Saugomos
37GBRG DC 12V 24V OT 37mm Micro Elektros Reduktorius Metalo Orientuota Motor -20%
37GBRG DC 12V 24V OT 37mm Micro Elektros Reduktorius Metalo Orientuota Motor -20%
37GBRG DC 12V 24V OT 37mm Micro Elektros Reduktorius Metalo Orientuota Motor -20%
  • (0 Atsiliepimai)

37GBRG DC 12V 24V OT 37mm Micro Elektros Reduktorius Metalo Orientuota Motor "PASIDARYK pats" variklio RC protingas automobilis Roboto modelis, automatas įrankis

  • SKU: a2583
  • Kategorijos: Elektros Įrengimai Ir Reikmenys
€18.06 €20.07

Dydis

Kiekis

Sandėlyje

Pridėti į krepšelį

Nemokamas pristatymas

Prekės Informacija:

Jūsų variklis jei yra mažo greičio variklis, papildomas mažo greičio variklis turėtų atidžiai stebėti.Ryšio, jei yra teisinga, kaip ir kiti elektros dalys, jei yra gerai.Visi produktai iš mūsų parduotuvės buvo bandymas prieš laivybos, ir su geriausia paketą.Jei taip pat turi problemų, prašome susisiekti su mumis.

Sukimo momentas: Nuolat veikiančio Sukimo momento neturėtų viršyti 75% variklio Vardinis Sukimo momentas.Iš karto Darbo Sukimo momentas neturėtų viršyti variklio Vardinis Sukimo momentas.

Jei jums palikti neigiamą atsiliepimą prieš susisiekite su mumis, mes manome, kad jūs mesti visas paslaugas.

Svarbu: Prašome nurodyti greičio jums reikia, arba mes atsiųsime 12V 5 rpm pagal numatytuosius nustatymus.

37GBRG Miniatiūriniai nuolatinės SROVĖS Pavara Variklis Modelio Elemento Įtampa

(V) Be Apkrovos

Jei jums reikia greičiau pristatymo, galite pasirinkti, EMS/UPS/DHL/FEDEX/TNT, tačiau pirkėjas turėtų mokėti tai išreikšti mokestis.

(mm) Veleno Ju

Prieš grąžinant prekes, patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis.Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės, prašome siųsti mums sekimo numerį.Kuo mes gauti elementus, mes juos keis artimiausiu metu.

5. Visus klausimus ir pasiūlymus, vertina.Prašome kalbėtis su mumis, arba palikti žinutę, esame internetu per bellowing laikotarpį.

(r/min) Pakrovimo

Prašome pat atkreipkite dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.

1. Nuotraukos ir prekių ženklai yra imtasi pagal save, visiems, kurie nukopijuoti iš mūsų, be mūsų sutikimo bus elgiamasi su teisinių veiksmų!!!

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas .Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Kai fix varikliu, varžtai ilgis neturėtų būti per ilgas, ar bus pertrauka dalys variklio viduje.

Kita Specifikacija Sąrašą

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Skype: hzh0706

Darbo Taisyklė: Kaip ilgą darbo laikotarpį.

Jūs galite palikti pranešimą su mumis "Užsakymą" tinklalapio. (Mes nebus atsakingas, jei nenurodysite greičio.)

Variklio veleno ašies krypties ir radialinės krypties guolių stresas neturėtų viršyti galimybes.

Palikti 5 žvaigždučių, jei esate patenkinti šį pirkimą.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamų atsiliepimų yra galia, kad mūsų darbas.

Be apkrovos Greitis: 10rpm, 40rpm, 100rpm, 240rpm, 600rpm;

Kodėl gi ne motorinių veikia?

Struktūra: Dešinysis Kampas Produkcija, Produkcija Tiesiai, Eiti ir Atgal, Darbo Rotacija, Linijos Darbą.

Vardinė Įtampa: DC24V

Svoris

Jei jūs nepatenkinti dėl bet kokios priežasties, pls susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį .Mes pasistengsime jums padėti išspręsti visas problemas.

Dabartinis

mportante: si prega di specificare quale velocità necessaria !

Su savimi-lock charakteristika.Plačiai naudojamas Durų spynos, Pinigų skaičiavimo mašinos, Elektroninės spynos, tarsi pirštu-electroni užraktas, Auto užraktas, Pan/ Tilt kamera, automatas, Pinigų detektorius, Monetų grąžinimo įrenginius, Namų vėdinimo, Protingas robotas, RC protingas automobilis ir kt.

(N·cm) Vardinė

Įdiegti ir Valdyti pastabos:

3.Laukiu mūsų bendradarbiavimo ateityje.

Sąlyginio deponavimo sąskaitos yra saugi, paprasta naudoti ir jis yra NEMOKAMAS.Nereikia kurti, sąlyginio deponavimo sąskaitą.Visi jums reikia yra Alibaba.com Narystė.Sąlyginio deponavimo yra nemokamas pirkėjams, jūs don?t reikia mokėti už sąlyginio Deponavimo.

(pašalinti veleno) E

2. Labai svarbu: Elektros variklių pakrovimo turėtų būti ne didesnis kaip reitingų turque, ar tai bus sugadintas.

Mes taip pat accpet Westernunion .

Įtampa: DC/AC Įtampos vertę.

Visų matmenų Brėžinį numatytasis Matavimo Vienetas yra "mm".

JAV dolerių 4.67 /vnt JAV $ 3.00 /vnt.

DC didelio greičio variklis bus pagaminti šiek tiek triukšmo, jei labai rūpi triukšmo, prašome susisiekti su mumis.

Kaip parinkti variklį.

Variklio apkrova, Priemonės Srovė neturėtų viršyti variklio Vardinės Srovės.Jei reikia, galite įdiegti Integruotos Apsaugos Prietaisą.

(r/min) Vardinė

Specifikacija

Greitis

Priimame mokėjimo būdai, teikiamos Advere.lt sąlyginio Deponavimo.Šiuo metu, galėsite mokėti visa, MasterCard arba Banko pavedimu .Daugiau mokėjimo galimybių bus įtrauktas artimiausiu metu.

Mes darome viską, kad tarnauti savo klientams geriausiai, kaip galime.

Susisiekite Su Mumis: Joron Huang

Vardinė Įtampa: DC12V

Mes siūlome nemokamą pakeisti per 15 dienų nuo gavimo produkto .Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Mes atsiųsime prekės nuo 1 iki 3 dienų, kai jūsų apmokėjimo gavimo.

****************************** Pabaigos šio produkto aprašymas ************************ ** **

Jums taip pat gali prireikti:

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes pristatymas per China Post Oro Sklypo/Pašto nedalyvaujant, kuris paprastai trunka nuo 15 iki 35days.Tai priklauso nuo paskirties vietos, ir poveikį tiek muitinės, švenčių, oro sąlygų.

Nesaugokite arba veikia aukšta temperatūra ar drėgna aplinka, ir išvengti dujų aplinkoje.

Specifikacija:

  • Tipas - Pavaros Variklis
  • BE APKROVOS GREITIS - DC12V, 5 20 50 85 120 300 aps / min; DC24V, 10 40 100 240 600rpm;
  • Išėjimo Galia - 3W /5W
  • Nuolatinė Srovė(A) - padaryti nuorodą į sąrašą
  • Greitis(APS / min) - DC12V, 5 20 50 85 120 300 aps / min; DC24V, 10 40 100 240 600rpm;
  • Išorinis Skersmuo - 37mm
  • Komutacijos - Šepetys
  • Sukimo momentas - padaryti nuorodą į sąrašą
  • Efektyvumas - TY 2
  • Neto Svoris - 0.21 Kg
  • Modelio Numeris - 37GBRG
  • veleno ilgis - 15 mm
  • Statybos - Nuolatinis Magnetas
  • Įtampa(V) - 12V /24V
  • Naudojimas - automobilis, Ventiliatorius, elektrinis dviratis, Namų Apyvokos, valtis, "PASIDARYK pats" variklis, elektrinis užraktas, robotas modelis, protingas automobilis, robotas modelis, žaislas, "PASIDARYK pats" variklis, elektrinis užraktas, RC protingas automobilis, aparatas
  • Apsaugoti Funkcija - Drip-įrodymas
  • Prekės Pavadinimas - NoEnName_Null
  • Veleno Skersmuo - 6 mm
  • vieta originalas - Kinija, Kinija(žemyninė)

Žymos: labai mažos elektros

  • Remiantis 0 Atsiliepimai
Parašyti atsiliepimą

Reitingas

Susiję produktai

1 x saulės skydelis 1. prašome leisti 1-3cm (0.4-1.18 ) skirtumas dėl vadovo matavimo ir šiek tiek spalvų variacijos, dėl skirtingų ekrano nustatymas. 2. dual-išėjimo saulės plokštės su usb sąsaja, kad atitiktų visus jūsų reikalavimus. saulės skydelis įtampa: dc12-18v skaičių usb jungtys: 2 savybės: specifikacija: 1 x automobilinis įkroviklis pastaba: medžiaga:

Saulės Panel300W Skydelis Rinkinys 12V USB Įkrovimo Sąsają Lenta Su Valdikliu Vandeniui Ląstelių Telefono RV Automobilių
€231.26 €355.78

330-25777 generatoriaus diodų tiltelis *tiltas lygintuvas diodas *330-25777 skirtas generatorius. *diodų tiltas 330-25777 produkto aprašymas

33025777 Generatoriaus Diodų tiltelis Lygintuvas Valdybos Pasipriešinimo Lygintuvas Tiltas Paslaugų Rinkinys, Dyzelinas Generatorius Atsarginės Dalys
€31.93 €36.28

500 porų/daug eb5 aukso kulka jungtis banana plug terminalai su būsto rc dalis · atsparus 120 nuolat amperų w/ 10 awg vielos adapteris eb5 stiliaus 5mm specifikacija eb5: · ergonomiškai malonus ir lengvai rankena sukurta patogumui ir patikimumui proto · 5mm kulka jungtys · grynasis svoris: 10g norėdami gauti daugiau informacijos, prašome palikti mums žinutę,

500 Porų/daug EB5 Aukso Kulka Jungtis Banana Plug Terminalai Su Būsto RC Dalis
€279.12 €367.26

1 *skysčio plaukti jungiklis tipas: visiškai nauja plūdinio jungiklio įtaisas, naudojamas prasme skysčio lygį rezervuare.jis gali įjungti siurbliai, rodikliai, signalizacijos ar kitų prietaisų. produkto specifikacijos: produkto aprašymas: sudėtyje nėra gyvsidabrio. pakuotė: pastaba: komutacijos srovė (maks.): 0.5 a medžiaga: pp sutarties

1PCS Plūdinio Jungiklio Skysčio Vandens Lygio Jutikliai, Jungiklis Jutiklis 12v 24v Juoda Skysčio Lygio Daviklis, Automatinis Vandens Siurblio Valdiklis
€19.92 €39.84

2.šildymo įranga, kontrolės 0-5v analoginis signalas. ratai galia:200w 4.output 5v įtampa nuo 5v ir gnd sąsaja.tačiau jo maksimali išėjimo srovė yra apie 10ma. 2.4.variklinių prasideda rimtas drebulys ir silpnas vonia garso ir komponentai, aišku, karšta. 11.sąsaja z/f : jis yra naudojamas pasirinkite variklio pirmyn ir atgal darbą. 8.sąsaja j5 : jis yra naudojamas

XY-BLDC 3 Etapas nuolatinės SROVĖS Variklio Valdiklis su Salėje Brushless 10KHz PWM Pavara Valdybos Vairuotojo 120° DC Brushless Motorinių Salė
€11.21 €18.68

1.mes turime daug skirtingų rūšių prekių (viskas viename parduotuvė),ir dar svarbiau ,jums bus gauti žemiausia kaina su aukštos kokybės . 2.jei perkate didesnį kiekį, prašome susisiekti su mumis .pirkti daugiau dalių.naudoti įdėti į krepšelį mes padarysime nuolaida jums.jei jums reikia ką nors, galite susisiekti su manimi,nes dauguma iš jų mes vis dar nėra paskelbta. 3.mes galime išsiųsti jums dhl / ups/

Freeshipping 20pcs/daug TPS23753A 23753A T23753A TPS23753APWR naujas
€15.53 €18.28

programuotojas bandymų įrašą sop8 svp soic 8 soic8 dip8 dip 8 pin ic bandymų apkabos

Programuotojas Bandymų Įrašą SOP8 SVP SOIC 8 SOIC8 DIP8 DIP 8 Pin IC Bandymų Apkabos
€0.76 €0.95

produkto pavadinimas medžiaga (išorinių) 1 x led 4 pin vandeniui jungties kabelis juoda 4 pin vandeniui jungtis led juostos, led siena-poveržlės, led požeminės šviesos, led rope, teisė, led diržo lemputė, užuolaidų šviesos, šviesos blyksnis ir pan. 250cm (vidut.) 32g aprašymas: vyrų prijunkite skersmuo:15mm būdas prisijungti spalva vyrų

4 core 2,5 m ilgio vandeniui extention kabelis vyrų ir moterų;juoda spalva: vyrų prijunkite skersmuo:15mm
€24.26